Министерство на здравеопазването

Регионална здравна инспекция
Пазарджик

                    карта на сайта
+ A | - a | A
 

Добре дошли в сайта на РЗИ Пазарджик !
За нас
bacwm.jpg
Регионална здравна инспекция  Пазарджик
е юридическо лице на бюджетна издръжка - второстепенен разпоредител с бюджетни кредити  към министъра на здравеопазването, със седалище и адрес на управление град Пазарджик, ул. „Болнична” № 17.
Инспекцията организира и  осъществява държавната здравна политика на територията на област Пазарджик, която включва в състава си общините: Пазарджик, Панагюрище, Стрелча, Лесичово, Септември, Белово, Велинград, Пещера, Брацигово, Ракитово, Батак, Сърница.
 
  АКТУАЛНО

Съобщение

На 19.04.  РЗИ Пазарджик бе уведомена за установени повишени стойности на естествен уран в питейната вода на гр. Велинград и околни села (от 0,041 до 0,078 мг/л при норма 0,03 мг/л), на 20.04. бе разпоредено спиране на водовземни съоръжения в града. Днес водоподаването в засегнатите квартали бе реорганизирано от други източници.


[ Прочети още... ]
петък 21 април 2017 - 16:50:19изглед за печат
Вредата от алкохола – тема на обученията в Детско полицейско управление

„В пияно състояние всеки е роб на гнева и беглец от разума!“

Днес в СУ „Хр. Ботев“ гр. Септември ще се проведе третото обучение от поредицата образователни занимания по програма Детско полицейско управление на територията на област Пазарджик. Началото е в 15.00 часа, а темата: „Вредата от употребата и злоупотребата с алкохол“. 


[ Прочети още... ]
четвъртък 20 април 2017 - 08:27:43изглед за печат
Морбили – фокус-тема на работната среща на РЗИ със здравните медиатори в областта

Зачестилите случаи на морбили в страната и необходимостта от предприемане на превантивни мерки за ограничаване разпространението на заразното заболяване стана повод РЗИ Пазарджик да организира провеждане на работна среща със здравните медиатори от област Пазарджик. Тя ще се състои днес – 13 април, от 11.00 ч в Здравната инспекция.


[ Прочети още... ]
четвъртък 13 април 2017 - 07:21:51изглед за печат
Честит празник, колеги!

Ръководството на Регионална здравна инспекция Пазарджик поздравява колегите си и екипите на лечебните и здравните заведения в областта със Световния ден на здравето, с най-сърдечни пожелания за здраве, дълголетие, професионални успехи и семейно благополучие! 

Да бъдеш далече от блясъка на публичната популярност, но точно под светлината на операционните лампи, да не помнят името ти, но да очакват с надежда помощ и подкрепа за здравето,  да си невидим през другото време, но да те намерят тогава, когато си най-нужен. 

Това е да бъдеш лекар, медицински специалист, служител на здравето!
четвъртък 06 април 2017 - 08:49:11изглед за печат
7 април 2017: ДЕПРЕСИЯТА – ХАЙДЕ ДА ПОГОВОРИМ

На 7 април  от 14 ч в зала „Устрем“ на Младежкия дом в Пазарджик РЗИ Пазарджик организира отбелязване на Световния  ден на здравето, който тази година протича под мотото „Депресията  хайде да поговорим“.
Експерти от отдел „Профилактика на болестите и промоция на здравето“ ще проведат обучение на медицински специалисти от детските и учебните заведения в община Пазарджик.


[ Прочети още... ]
сряда 05 април 2017 - 12:35:26изглед за печат
Отиди на страница       >>  


 ОГРАНИЧАВАНЕ НА
ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Национална линия за отказ от тютюнопушене
070010323
 no_smoke.jpg
При нарушения
тел. 034/ 444 395


Регионална здравна инспекция - Пазарджик © 2007-© 2011
Regional Inspectorate of Protection and Control Public Health – Pazardzhik © 2007
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License