Министерство на здравеопазването

Регионална здравна инспекция
Пазарджик

Официален сайт на РЗИ-Пазарджик   карта на сайта
+ A | - a | A
 
 

Места за специализанти, обявени от базите за обучение

четвъртък 18 май 2023г.
Съобщение 
МБАЛ „Уни-Хоспитал“ ООД обявява конкурс за заемане на свободна длъжност за специализант по следната специалност: „Урология“.
Допълнителна информация за обявения конкурс е публикувана в сайта на болницата в раздел „Кариери“.
 
 
вторник 04 април 2023
Съобщение
МБАЛ „Уни-Хоспитал“ ООД обявява конкурси за заемане на свободни длъжности за специализанти по следните специалности: „Нуклеарна медицина“ и „Кардиология“.  Допълнителна информация за обявените конкурси е публикувана в сайта на болницата в раздел „Кариери“.
 
 
вторник 14 февруари 2023
Съобщение
МБАЛ „Уни-Хоспитал“ ООД обявява конкурси за заемане на свободни длъжности за специализанти по следните специалности: „Лъчелечение“, „Гастроентерология“  и „Нервни болести“. 
Допълнителна информация за обявените конкурси е публикувана в сайта на болницата в раздел „Кариери“.
 
 
четвъртък 09 февруари 2023
Съобщение
„МБАЛ – Пазарджик“ АД обявява конкурси за заемане на свободни длъжности за специализанти по следните специалности: „Кардиология“, „Физикална и рехабилитационна медицина“, „Очни болести“, „Хирургия“, „Инфекциозни болести“, „Обща и клинична патология“, „Гастроентерология“, „Нервни болести“, „Урология“ и „Педиатрия“. Допълнителна информация за обявените конкурси е публикувана в сайта на болницата в раздел „Кариери“, подраздел „Специализанти“.
 
 
сряда 08 февруари 2023
Съобщение
МБАЛ „Хигия“ АД обявява конкурси за заемане на свободни длъжности за специализанти по следните специалности: „Акушерство и гинекология“ /1 брой/, „Урология“ /1 брой/, „Ортопедия и травматология“ /2 броя/, „Анестезиология и интензивно лечение“ /2 броя/, „Педиатрия“ /2 броя/ и „Клинична лаборатория“ /1 брой/.
 
 
сряда 11 януари 2023
Съобщение
УМБАЛ „Пълмед“ ООД – МС „Здраве“ Пазарджик обявява конкурс за заемане на една свободна длъжност за специализант по специалност „Образна диагностика“. 
Допълнителна информация за обявения конкурс е публикувана в сайта на болницата в раздел „Кариери“, подраздел „Обучение и специализация“.
 
 
 
вторник 03 януари 2023
Съобщение
МБАЛ „Хигия“ АД обявява конкурс за заемане на две свободни длъжности за специализанти по специалност „Акушерство и гинекология“. Допълнителна информация за обявения конкурс е публикувана в сайта на болницата в раздел „Кариери“.

  
понеделник 17 октомври 2022
Конкурс за специализант по специалността "Педиатрия"
МБАЛ „Хигия“ АД – гр. Пазарджик, обявява конкурс за заемане на свободна длъжност за специализант по специалност „Педиатрия“.  Срокът за подаване на документите е 13.11.2022 г.
Допълнителна информация за обявения конкурс е публикувана в сайта на болницата в раздел „Кариери“.
 
 
сряда 28 септември 2022
Съобщение
„МБАЛ Уни Хоспитал“ ООД обявява конкурс за заемане на свободна длъжност за специализант по специалност „Гръдна хирургия“.  
Допълнителна информация за обявения конкурс е публикувана в сайта на лечебното заведение в раздел „Обяви“.
 
 
понеделник 22 август 2022
Съобщение
„МБАЛ – Пазарджик“ АД обявява конкурс за заемане на свободна длъжност за специализант по специалност „Кардиология“. Допълнителна информация за обявения конкурс е публикувана в сайта на лечебното заведение в раздел „Кариери“.   
„МБАЛ Уни Хоспитал“ ООД обявява конкурси за заемане на свободни длъжности за специализанти по следните специалности: „Медицинска онкология“, „Лъчелечение“, „Ендокринология и болести на обмяната“, „Ортопедия и травматология“, „Педиатрия“, „Хирургия“, „Урология“, „Пластично-възстановителна и естетична хирургия“, „Клинична лаборатория“ и „Спешна медицина“.  Допълнителна информация за обявените конкурси е публикувана в сайта на лечебното заведение в раздел „Обяви“.
 
 
вторник 09 август 2022
Съобщение
УМБАЛ „Пълмед“ ООД – МС „Здраве“ Пазарджик обявява конкурси за заемане на свободни длъжности за специализанти по специалностите „Хирургия“ и „Анестезиология и интензивно лечение“. 
Допълнителна информация за обявените конкурси е публикувана в сайта на болницата в раздел „Кариери“.
 
 
сряда 03 август 2022
Съобщение
МБАЛ „Хигия“ АД обявява конкурс за заемане на свободна длъжност за специализант по специалност „Хирургия“. Срокът за подаване на документите е 05.09.2022 г. 
Допълнителна информация за обявения конкурс е публикувана в сайта на болницата в раздел „Кариери“.
 
  
петък 01 юли 2022
Съобщение
МБАЛ „Хигия“ АД обявява конкурси за заемане на свободни длъжности за специализанти по специалностите „Клинична лаборатория“ и „Урология“. 
Допълнителна информация за обявените конкурси е публикувана в сайта на болницата в раздел „Кариери“.
 
 
вторник 07 юни 2022
Съобщение
МБАЛ „Уни Хоспитал“ ООД, гр. Панагюрище обявява конкурси за заемане на свободни длъжности за специализанти по следните специалности: „Медицинска онкология“, „Лъчелечение“, „Ендокринология и болести на обмяната“, „Ортопедия и травматология“, „Педиатрия“, „Хирургия“, „Диализно лечение“, „Урология“, „Пластично-възстановителна и естетична хирургия“ и „Клинична лаборатория“. 
Допълнителна информация за обявените конкурси е публикувана в сайта на болницата в раздел „За нас“ – „Кариери“ – „Отворени позиции“.
 
 
понеделник 28 март 2022
Съобщение
„МБАЛ – Пазарджик“ АД обявява конкурс за заемане на свободна длъжност за специализант по специалност „Очни болести“.
Допълнителна информация за обявените конкурси е публикувана в сайта на болницата в раздел „Кариери“ – „Специализанти“.
 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОРОНАВИРУС

covid_fillm2021.jpg
 РАБОТНО ВРЕМЕ НА ВРЕМЕНЕН ИМУНИЗАЦИОНЕН ПУНКТ 
ПРИ РЗИ-ПАЗАРДЖИК
вторник и четвъртък 
 от 10,00ч. до 12,00ч.
понеделник, сряда и петък
 от 14.00ч. до 16.00ч.
 ОГРАНИЧАВАНЕ НА
ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Национална линия за отказ от тютюнопушене
070010323
 no_smoke.jpg
При нарушения
тел. 
0884 72 47 51


Регионална здравна инспекция - Пазарджик © 2007-© 2011
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност при използване сайта на РЗИ-Пазарджик
Regional Inspectorate of Protection and Control Public Health – Pazardzhik © 2007
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License