Министерство на здравеопазването

Регионална здравна инспекция
Пазарджик

Официален сайт на РЗИ-Пазарджик   карта на сайта
+ A | - a | A
 
 

Предложения на базите за обучение за места за специализанти, финансирани от държавата

понеделник 25 март 2024
Съобщение
Базите за обучение в област Пазарджик, които желаят да назначат специализанти на места, финансирани от държавата, обявиха предложенията си за първо полугодие на годината за места за специализанти по клинични специалности, които се заемат въз основа на срочен трудов договор. Лицата, които желаят да кандидатстват заявяват това писмено в съответната база за обучение в срок до 10 април 2024 г. Обобщената информация за областта е публикувана в приложения табличен макет. Допълнителна информация за обявените предложения от базите за обучение може да бъде намерена в сайта на съответното лечебно заведение.
ПРИЛОЖЕНИЕ


сряда 23 август 2023
Съобщение
Базите за обучение в област Пазарджик, които желаят да назначат специализанти на места, финансирани от държавата, обявиха предложенията си за второ полугодие на годината за места за специализанти по клинични специалности, които се заемат въз основа на срочен трудов договор. 
Лицата, които желаят да кандидатстват заявяват това писмено в съответната база за обучение в срок до 10 септември 2023 г. 
Обобщената информация за областта е публикувана в приложения табличен макет. Допълнителна информация за обявените предложения от базите за обучение може да бъде намерена в сайта на съответното лечебно заведение.
 
 
петък 24 март 2023
Съобщение
Базите за обучение в област Пазарджик, които желаят да назначат специализанти на места, финансирани от държавата, обявиха предложенията си за първо полугодие на годината за места за специализанти по клинични специалности, които се заемат въз основа на срочен трудов договор. 
Лицата, които желаят да кандидатстват заявяват това писмено в съответната база за обучение в срок до 10 април 2023 г. 
Обобщената информация за областта е публикувана в приложения табличен макет. 
Допълнителна информация за обявените предложения от базите за обучение може да бъде намерена в сайта на съответното лечебно заведение.


вторник 23 август 2022
Съобщение
Лечебните заведения, които са бази за обучение, обявяват своите предложения за назначаване на специализанти на места, финансирани от държавата, които се определят от министъра на здравеопазването в срок до 15 януари. 
Допълнителна информация за обявените предложения от базите за обучение по клинични специалности може да намерите в сайта на конкретните лечебни заведения.
 
 
понеделник 28 март 2022
Съобщение
Лечебните заведения, които са бази за обучение, обявяват своите предложения за назначаване на специализанти на места, финансирани от държавата, които се определят от министъра на здравеопазването в срок до 15 август.
Допълнителна информация за обявените предложения от базите за обучение по клинични специалности може да намерите в сайта на конкретните лечебни заведения.ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОРОНАВИРУС

covid_fillm2021.jpg
 РАБОТНО ВРЕМЕ НА ВРЕМЕНЕН ИМУНИЗАЦИОНЕН ПУНКТ 
ПРИ РЗИ-ПАЗАРДЖИК
вторник и четвъртък 
 от 10,00ч. до 12,00ч.
понеделник, сряда и петък
 от 14.00ч. до 16.00ч.
 ОГРАНИЧАВАНЕ НА
ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Национална линия за отказ от тютюнопушене
070010323
 no_smoke.jpg
При нарушения
тел. 
0884 72 47 51


Регионална здравна инспекция - Пазарджик © 2007-© 2011
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика за поверителност при използване сайта на РЗИ-Пазарджик
Regional Inspectorate of Protection and Control Public Health – Pazardzhik © 2007
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License